Et Voilá, hét kookboek van CSA Twente

Geplaatst op: 06-10-2014 11:17

“Et Voila…”: niet zo maar een receptenboek, maar een boek vol passie, plezier en vakmanschap.

“Et Voila…”: een inspirerende samenwerking van jonge culinaire talenten van de Cas Spijkers Academie Twente en jonge creatieve en gepassioneerde studenten fotografie en grafische vormgeving van de afdeling Media en Vormgeving van het ROC van Twente.
“Et Voila…”: laat u inspireren door hun talent en hun enthousiasme. Het boek is nu on-line te bestellen.

Sfeerimpressie Cas Spijkers Academie Twente

Geplaatst op: 11-06-2014 08:05

Via onderstaande link kunt u een kijkje in de keuken nemen van de Cas Spijkers Academie in Twente.

https://www.youtube.com/watch?v=qd33iCFYzNw

Talent van de Toekomst

Geplaatst op: 04-06-2014 11:40

Gisteren behaalden Joey Stinissen, Michel Oude Booijnk en Bart Lammersen de derde prijs tijdens wedstrijden onder de naam ‘Talent van de Toekomst’. Alle drie de heren volgen een BBL-opleiding aan de Cas Spijkers Academie Twente en zijn werkzaam bij gerenommeerde horecabedrijven in de regio.

Opening Cas Spijkers Academie Boxmeer met Karel van Soest, Cees Helder en Jean-Paul Bunschoten

Geplaatst op: 21-03-2014 16:16

Wat een geweldige locatie en wat een toptalent! Het was dan ook een feestelijke opening van de nieuwe locatie van de Cas Spijkers Academie te Boxmeer.

CSA Boxmeer heeft nieuwe locatie

Geplaatst op: 14-03-2014 12:47

Dinsdag 18 maart a.s. opent de Cas Spijkers Academie haar nieuwe locatie in Boxmeer. De Academie heeft een prachtig onderdak gevonden bij De Weijer. Boxmeer en de omringende regio kunnen opnieuw genieten van de culinaire kunsten van de academiestudenten. Een hoogwaardige culinaire opleiding is door de samenwerking tussen ROC Nijmegen, De Weijer en de gemeente Boxmeer behouden gebleven.

overig nieuws

13-03-2014 09:24
19-02-2014 10:09
23-01-2014 09:49
21-01-2014 15:19
17-01-2014 09:02
16-01-2014 10:12
16-01-2014 10:08
18-11-2013 12:34
18-11-2013 10:16
03-11-2013 17:21