Hot Booster verkozen tot product van het jaar

Geplaatst op: 01-02-2012 16:54
Met trots kunnen wij melden dat Hot Booster – ons assortiment zelfverwarmende chocomelk en drinksoepen - door de Nederlandse consument verkozen is tot Product van het Jaar 2012.

Een panel van 6000 Nederlandse consumenten beoordeelden alle ingezonden producten op de punten: Aantrekkelijkheid, Innovatie en Tevredenheid. Voor Hot Booster leidde dit tot de winst.

Hoewel het bedrijf Foodcase pas 1 jaar bestaat hebben we andere grote, bekende merken achter ons weten te laten. Met een beperkt R&D- en marketingbudget en zonder merkherkenbaarheid is het gelukt om de consument te raken. Dit onder andere door slim samen te werken met verschillende kennisinstellingen. Zo is de academie van Cas Spijkers betrokken geweest bij de samenstelling van de 100% natuurlijke drinksoepen.

Op 2 februari worden alle winnaars feestelijk bekend gemaakt tijdens een lunch in Amsterdam door de organisatie Producten van het Jaar. Het onderzoeks-rapport is dan ook klaar en opvraagbaar bij de organisatie.

Wat is Hot Booster?
Onze zelfverwarmende chocomelk en drinksoepen zijn een echte innovatie op de Nederlandse markt. Luxe smaken uit 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Laag in calorieën, zout en suiker. ALTIJD en OVERAL een heerlijk warme en gezonde oppepper.

Voor meer informatie over Hot Booster: www.hotbooster.com.
Mail: info@foodcase.nl / Tel: 0317- 450 604 / Wilbert de Louw of Yvonne Paling
Twitter: @hotbooster / Facebook: Hot Booster

Wat is Producten van het Jaar?
Een consumentenverkiezing. Jaarlijks beoordelen consumenten in 35 landen diverse producten die hen door producenten worden voorgelegd. Zij kiezen producten die zij vernieuwend vinden in diverse categorieën en op 3 punten: innovatie, aantrekkelijkheid en tevredenheid. De verkiezing wordt voor Nederland gerealiseerd door Dedicated Research en uitgevoerd onder een nationaal representatief panel van 6.000 Nederlandse consumenten.
Verkozen producten van het jaar mogen een jaar lang het bekende rode logo op hun communicatie-uitingen en verpakking voeren.

Contact met Producten van het Jaar Nederland:
Web: www.productenvanhetjaar.nl (nieuwe pagina vanaf 3 februari).
Mail: info@productenvanhetjaar.nl / Tel: 020 – 33 74 159